Aqua Mekong Cruise

Welkom aan boord van de prachtige Aqua Mekong. Beleef Vietnam vanaf het water, leer de lokale bevolking kennen in kleine vissersdorpjes en geniet van de ondergaande zon met een cocktail op het dek. Inbegrepen in deze Mekong cruise zijn verschillende excursies die u het lokale leven laten zien. Reis in stijl van Phnom Penh naar het indrukwekkende Ho Chi Minh City!

Tijdens de cruise bezoekt u het grensstadje tussen Cambodja en Vietnam, vaart u in een oorspronkelijke sampan en proeft u de lokale lekkernijen onderweg. Voor degene die graag wat sportiefs doen is de 18 km fietstocht op het eiland Long Khanh een aanrader!

Reizen Accommodaties
  • In 22 dagen maakt u een prachtige reis door Vietnam en Cambodja. Maak een cruise door sprookjesachtig Halong Bay, vaar door de Mekong Delta en bewonder de mysterieuze tempels van Angkor.
    Nu vanaf € 4.625 p.p.
  • Het Victoria Can Tho Hotel ligt midden in het levendige Can Tho aan de oevers van de Hau rivier. Dit is het enige luxe hotel in het hart van de Mekong Delta en hier kunt u de drukte van de stad even achter u laten. De koloniale stijl van het hotel komt...
  • Het middelgrote Victoria Chau Doc hotel is onderdeel van de Victoria hotelketen en ligt in de Mekong Delta. Dit goede hotel in Frans koloniale stijl ligt aan de oevers van de Bassac River. Deze locatie is uniek, het is namelijk geen toeristenplaats maar...