Zungulila

Zungulila is een klein kamp in het zuiden van South Luangwa National Park met slechts vier comfortabele tenten. De tenten zijn voorzien van een openlucht badkamer met douche en een verzonken plungepool. Door het interieur en rieten dak zijn de accommodaties voorzien van een traditionele safaristijl. Vanuit Zungulila gaat u dagelijks tweemaal op safari onder de leiding van lokale gidsen. De omgeving leent zich zeer goed voor wandelsafari’s, maar er worden ook ochtend- en avondsafari’s per 4 wheel drive aangeboden. Doorkruis de wildernis en ontmoet een grote kudde buffels, of een groepje olifanten die komt drinken bij de rivier.

Reizen Activiteiten
 • Een avontuurlijke wandelsafari in Zambia, dwars door de wildernis van South Luangwa National Park. Tijdens deze elfdaagse reis laat u zich leiden door de sporen van leeuwen, olifanten en volgt u bijzondere vogels over de uitgestrekte savanne. Via kronkelende...
  Nu vanaf € 6.675 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada