Zambezi Expeditions

Zambezi Expeditions is een authentiek en persoonlijk tentenkamp in het legendarische Mana Pools National Park op een fantastische locatie midden in de natuur, direct aan de oevers van de Zambezi rivier. Het kamp geeft luxe kamperen een nieuwe definitie, er is geen betere manier om de wildernis van Mana Pools te ervaren.  

Het kamp zelf doet denken aan de koloniale safarikampen uit vervlogen tijden. De mini Meru-stijl tenten zijn elegant en comfortabel ingericht met een aangrenzende badkamer met emmerdouche. Val ‘s avonds in slaap met het geluid van de stromende rivier en grinnikende nijlpaarden en wordt wakker met een spectaculaire zonsopgang! Bij Zambezi Expeditions bent u een met de natuur.  

De dag start vroeg in de ochtend met koffie en ontbijt. De dagen vullen zich met jeepsafari’s op zoek naar olifanten, wilde honden, grote kuddes buffels, leeuwen, luipaarden en vele antilopen of met een avontuurlijke kanosafari stroomafwaarts tussen de krokodillen en nijlpaarden. En met wandelingen op het vaste land of vissen op een eiland in het midden van de rivier. ’s Avonds geniet u onder een fonkelende sterrenhemel van smaakvolle gerechten die zijn bereid met traditionele produkten. 

Reizen Activiteiten
 • Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari...
  Nu vanaf € 6.045 p.p.
 • In een rustig tempo peddelt u over de rivier, terwijl de mooie omgeving van de Zambezi rivier aan u voorbijtrekt. Aan de waterrand ziet u vele krokodillen, nijlpaarden en vogels en aan de oevers komen leeuwen, buffels, olifanten en wilde honden bijeen...
 • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada