Wolf Lodge

Wolf Lodge ligt in de wolvenomheining van Polar Park, het meest noordelijke dierenpark ter wereld. Hoog boven de poolcirkel in Noorwegen strekt de ongerepte natuur en het prachtige dierenleven zich uit zover het oog reikt. U bent verzekerd van een ongeëvenaarde, spectaculaire natuurbelevenis tijdens uw verblijf hier, en hebt volledige, privétoegang tot het park ook buiten de reguliere openingstijden. U verblijft tussen de wolven in deze ultra exclusive lodge en bereid u voor op buitengewone en bijzondere ontmoetingen met deze mythische wezens. De wolvenbezoeken in Polar Park zijn opgezet om een ​​beter welzijn voor wolven in gevangenschap te garanderen. Wolven zijn van nature geconditioneerd om bang te zijn voor mensen en veel wolven in gevangenschap, die niet bekend zijn met mensen, zijn angstig en leven in stressvolle omstandigheden. De wolven hier zijn gewend aan menselijk contact, uiteraard tot op zekere hoogte, en zien dit als onderdeel van hun natuurlijke omgeving. De begeleiders hebben een ongelooflijke band met de wolven en een uitgebreide kennis over de natuur en dieren in het wild. Terwijl de nacht nadert, ontspant u in een luxueuze, rustige omgeving terwijl de hemel wordt verlicht door de middernachtzon of de betoverende kleuren van Aurora Borealis. Sprankelend licht danst over de verduisterde hemel van eind augustus tot half april en tijdens de zomermaanden glijdt de glinsterende zon nooit onder de horizon. Een verblijf in Wold Lodge is één van de meest exclusieve, felbegeerde ervaringen. Jaarlijks is er ruimte voor slechts 15 verblijven. Tijdens uw gehele verblijf heeft u een wildlife host tot uw beschikking en deze wordt ondersteund door privé gidsen die u graag meenemen op allerlei Arctische avonturen. Uw eigen kok zorgt voor al uw culinaire behoeftes in de keuken en uw huishoudster zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt qua comfort.

Reizen
 • Een unieke belevenis in een lodge midden in het wolvenverblijf van het Polar Park. Het klinkt bijna té bijzonder om waar te zijn. Verblijf in het noordelijkste wildlife park ter wereld in Noorwegen, maak kennis met de wolven en beleef een ware ‘experience...
  Nu vanaf € 18.195 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.