The White House

The White House is een accommodatie die een en al historie ademt. Dit was voorheen het woonhuis van een hoge admiraal, nu is het een prachtig boetiekhotel. In de lobby vindt u klassieke zetels, een antieke piano en statige boekenkasten. Ook de kamers zijn stijlvol ingericht met antieke meubels. Aan comfort geen gebrek in dit sfeervolle hotel. The White House beschikt over een goed restaurant en een gezellige bar. Het hotel heeft een centrale ligging in Guilin.

Activiteiten
  • Deze chef-kok zal u zorgvuldig demonstreren hoe u optimaal gebruik kan maken van uw ingrediënten om een overheerlijk gerecht te serveren. Na de bereiding krijgt u natuurlijk te kans te genieten van uw eigen culinaire hoogstandje.
  • Tegen het natuurlijke decor van de Li-rivier ontvouwt zich een show waarin u kennismaakt met het dagelijks leven van de lokale bevolking en hun tradities. Experience Travel verzorgt voor u de beste plaatsen voor dit spektakel.
  • Wanneer er harmonie gevonden wordt zal geluk, gezondheid en welzijn volgen, stelt de filosofie. Vanuit het zakendistrict van de wereldstad loopt u richting het oude stadsdeel met haar traditionele gebouwen. U vindt hier boeddhistische en Taoïstische tempels...
  • onze specialisten
    Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
    Barbara Roeters
    Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen