Westmark Inn Skagway

Het Westmark Inn Skagway behoort tot de beste keuze wanneer u verblijft in het dorpje Skagway nabij het Klondike Gold Rush National Park. Het hotel Westmark Inn Skagway werd gebouwd door een jonge, gepensioneerde piloot uit de Tweede Wereldoorlog genaamd Chuck West nadat het hoofdgebouw vroeger diende als kazerne van het leger. De comfortabele kamers zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De rustieke omgeving, het Victoriaanse interieur en de warme gastvrijheid zorgen voor een unieke ervaring tijdens uw reis door Alaska. In de restaurants Chilkoot Dining Room en Bonanza Bar & Grill kunt u genieten van een heerlijk diner terwijl u zich bevindt in de lokale sferen uit de tijden van de Gold Rush.

Reizen
 • Beleef avontuurlijk Yukon met majestueuze bergtoppen, ijzige gletsjers en wilde beren. In 15 dagen ervaart u de pure natuur, gaat u op zoek naar wilde dieren en geniet u van een legendarische treinreis.
  Nu vanaf € 5.775 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.