W Santiago

Een hip hotel in de moderne en levendige wijk Las Condes. Het interieur van W Santiago is met vrolijke Chileense kleuren en materialen geïnspireerd op de natuur en het landschap van het land. Vanuit het hotel heeft u zicht op de stad met daarachter de Andes. Met grote ramen in de kamers en suites kunt u te allen tijde genieten van het uitzicht. Een aantal accommodaties is voorzien van een zithoek bij het raam, andere beschikken over een privébalkon of een aparte woonkamer. De spa, het zwembad en een fitness op het dak, bieden de mogelijkheid tot ontspanning. Er zijn verschillende restaurants met gerechten uit de Franse, Aziatische en Chileense keuken. Er is een lounge, een bar op het dak met prachtig uitzicht over de stad en een proeflokaal waar u de beste wijnen proeft uit de regio.

Reizen Activiteiten
 • Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken van Chili.
  Nu vanaf € 13.925 p.p.
 • Tijdens een kookworkshop bezoekt u eerst de oude Providencia Market. Hier leert u meer over de bijzondere ingrediënten van de Chileense keuken. Met deze ingrediënten gaat u zelf aan de slag. Onder leiding van een ervaren chef leert u de gerechten te bereiden...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.