Villa Taina (Dominicaanse Republiek)

Villa Taina ligt aan het strand en in het hart van de stad Cabarete. Het kleurrijke gebouw en de comfortabele kamers geven uw verblijf een waar Caribisch tintje. Start uw dag met een ruime keuze aan gerechten van het ontbijtbuffet in het restaurant, neem een duik in het zwembad of ontspan aan het zonovergoten strand. Villa Taina biedt recreatiemogelijkheden speciaal voor de watersportliefhebbers, gezien het populaire imago van de watersport in deze stad. Heeft u nog niet eerder de windsurf sport beoefend? Dan kan dit uw eerste keer zijn. Gaat u toch liever de stad in? Op slechts 20 minuten rijden vindt u zowel de luchthaven van Puerto Plata als nabijgelegen restaurants en bezienswaardigheden. 

Reizen
 • Ontdek het ware Dominicaanse Republiek in de sfeervolle binnenstad van Santo Domingo, op de koffieplantages in het gebergte van Cordillera Central en aan de parelwitte zandstranden aan de kust. In 16 dagen heeft u alle hoogtepunten van het land gezien.
  Nu vanaf € 7.045 p.p.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika