Ontdek het paradijs. Dit boetiek hotel ligt aan het rustige Encanto Beach; het laatste strand van Morro de São Paulo. De rustieke, gezellige bungalows zijn verdeeld over een oppervlakte van 10 hectare en ontworpen met volledige rust privacy als doel.  Dwaal rond in de weelderige, groene tuinen rondom deze luxe bungalows en dompel u onder in de rust, weg van de drukte van de hoofdstad. Rijke houten vloerdelen en zacht katoenen beddengoed markeren de elegantie van deze smaakvol ingerichte appartementen. De hotelfaciliteiten omvatten een restaurant met heerlijke Bahiaanse en internationale gerechten, een zwembad met bar, een loungebar aan het strand en een spa met fijne behandelingen en massages. 

Reizen
 • Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en combineer zowel de bruisende stad Rio en het koloniale Salvador, maar geniet ook van de schitterende natuur in Iguazu en de Amazone en sluit af aan het strand in Morro de Sao Paulo.
  Nu vanaf € 6.695 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba