Victoria Angkor

Dit viersterren resort ligt in het hart van Siem Reap. Het resort is gebouwd in de koloniale stijl en bevindt zich op korte afstand van de Angkor tempels. Victoria Angkor beschikt over massage- en spafaciliteiten, een jacuzzi en een zoutwater zwembad. De kamers zijn voorzien van een balkon met uitzicht op het zwembad en de daaromheen liggende tuinen.

Reizen Activiteiten
 • Verwonder u over de niet alledaagse gerechten die worden aangeboden en geniet van de heerlijke geuren. Het diner gebruikt u in een bijzonder restaurant, dat de heerlijkste lokale lekkernijen serveert. Als dessert maakt u kennis met de Cambodjaanse rijstwijn.
 • Einddoel van de tocht is het Tonlé Sap Lake, waar u een boottocht maakt en Kampong Phluck bezoekt, waar de huizen op palen zijn gebouwd. Een actieve kennismaking met het platteland van Cambodja.
 • Bent u een enthousiaste fotograaf, dan is het de ultieme ervaring om samen met John McDermott op pad te gaan. Na een introductie trekt u er samen op uit om de tempels van Angkor op de gevoelige plaat vast te leggen.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Ingrid Hermans, Azië en de Indische Oceaan specialist. U bereikt Ingrid op nr. 073 - 548 20 60.
  Ingrid Hermans
  Expertise: Indonesië, Maleisië, Vietnam, Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Japan, Malediven, Seychellen, Mauritius, La Reunion
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen