Verney's Camp

Verney's Camp is gelegen in de centraal /zuidoostelijke gedeelte van het Hwange National Park, in een privéconcessie van ongeveer 10 000 hectare. Deze concessie is niet toegankelijke voor reguliere parkbezoekers. De gamedrives worden zowel op de privé concessie als in het nationale park gemaakt. 

U verblijft in een safari tenten die van alle gemakken is voorzien. Vanaf de ruime veranda heeft u uitzicht op de bush. 
 
De gemeenschappelijke ruimte is opgesplitst in twee grote tenten: een gezellige lounge met binnen- en buitenzitruimte, en een eettent waar zowel binnen als buiten kan worden gegeten. Ook is er een zwembad waar het aangenaam vertoeven is op warme dagen. Voor het kamp ligt een kleine waterhole waar, met name in de droge periode, veel wild te zien is.  

Activiteiten bestaan uit dag- en nacht safari’s, begeleide wandelingen en culturele bezoeken aan nabijgelegen dorpen. En er kan een bezoek aan een lokale school in het nationale park worden geregeld. U stopt daarbij ook bij het Wild Dog Research Center. 
 
Verney’s Camp maakt deel uit van de Machaba groep, welke garant staat voor uitstekende kampen in een tijdloze klassieke safaristijl. Verney’s Camp straalt dan ook de puurheid van een authentiek en klassiek, doch luxueus tentenkamp uit. Heerlijke verse maaltijden, een ongedwongen sfeer en flexibiliteit staan hier centraal. U kiest uw eigen dagindeling: wanneer wenst te eten, te relaxen en wanneer de safari’s wenst te doen. Alles is mogelijk! Op deze manier geniet u optimaal van uw verblijft.  

Reizen Activiteiten
 • De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan...
  Nu vanaf € 12.319 p.p.
 • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
 • Het Matobo National Park is onderdeel van de Matobo Hills die een gebied van maar liefst 3100 km2 in beslag nemen. Het gebied is uitgeroepen tot World Heritage Site door UNESCO vanwege de unieke granieten rotsformaties die soms op elkaar lijken te balanceren,...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada