UnCruise Safari Explorer

Ontdek de wateren van Alaska vanuit de avontuurlijke Safari Explorer. Dit exclusieve cruiseschip biedt accommodatie aan slechts 36 gasten en is ontworpen om u zowel luxe comfort als de ‘spirit of adventure’ te laten ervaren. Het kleine formaat zorgt er dan ook voor dat u nóg dichterbij verborgen plekken in de onontdekte natuur komt. Deze bijzondere plekken kunt u aanschouwen vanuit de openbare scheepsdekken terwijl u de frisse geur van ongerepte natuur inademt. Aan boord vindt u een sfeervolle dineerkamer, een rustige Wine Library en een ontspannende spa. Daarnaast is de Safari Explorer uitgerust met wetsuits, paddle boards, kajaks en snorkeluitrustingen, zodat u de natuur niet alleen vanuit het schip ziet maar ook daadwerkelijk vanuit het water beleeft.

Reizen Activiteiten
 • Beleef het ruige landschap van Alaska. Verwonder u over het arctische landschap, rijdt over onbekende wegen en vaar over kristalheldere wateren. In 22 dagen maakt u kennis met de natuur van Alaska en ontdekt u de wateren vanaf een cruiseschip.
  Nu vanaf € 16.625 p.p.
 • Steeds dieper de baai in verandert het land van groen en bosrijk, tot een kaal poollandschap met gletsjers. Walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen en zeeotters bewonen de baai en langs de kust kunt u een beer of wolf tegen komen. De boottocht eindigt bij de...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Mandy Donselaar, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy Donselaar
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.