Turtle Inn

Turtle Inn is een luxe oase van rust aan het witte zandstrand van Belize. De diverse cabanas, rietgedekt, die goed in de omgeving passen, beschikken over een luxe badkamer en een veranda en tuin. Sommige cabanas liggen direct aan het strand en hebben uitzicht op zee. Het resort beschikt over twee zwembaden, een verkwikkende spa en verschillende restaurants. Daarnaast is Turtle Inn een ideaal startpunt voor jungletochten. De accommodatie kan dagexcursies voor u reserveren naar het eerste jaguarreservaat, Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary en verschillende Mayarunes. Monkey river ligt op ongeveer 45 minuten varen. U vaart door mangroven waar zeekoeien leven. Verder stroomopwaarts komt u verschillende dieren tegen zoals brulapen, vlinders en leguanen. Het koraalrif net buiten de kust behoort tot de beste duiklocaties ter wereld. De duikschool van Turtle Inn biedt mogelijkheden voor zowel de beginnende als ervaren duikers. Wilt u nog meer activiteiten ondernemen? Snorkelen, kanotochten, wandelen langs de lagunas en zelfs fietstochten zijn mogelijk!

Reizen
  • Maak tijdens deze reis kennis met de highlights van Belize. Bewonder de indrukkende Maya-site Caracol verscholen in de jungle. Ontdek de onderwaterwereld bij Ambergris Caye en het prachtige Belize Barrier Reef. Ga op avontuur in de grotten van Actun Tunichil...
    Nu vanaf € 7.545 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.