Trou aux Biches

Aan een lang, wit zandstrand ligt het mooie Trou aux Biches Resort & Spa. De luxe ingerichte suites liggen verspreid door de tropische tuin. De focus van het resort ligt op privacy, rust, ruimte en natuur. Trou aux Biches is het eerste 'eco-friendly' resort van Mauritius. De voorzieningen en faciliteiten zijn uitstekend. Zo kunt u terecht in zes restaurants, is er een Clarins spa en zijn er meerdere zwembaden. Tijdens uw verblijf kunt u afwisselend snorkelen, duiken, kajakken, stand-up paddelen of tochtjes maken met een glasbodem boot. Wanneer u de omgeving van het resort wilt verkennen, kunt u dat doen op de huurfietsen. In deze moderne, stijlvolle en paradijselijke omgeving is het niet moeilijk om volledig te ontspannen.

Reizen Activiteiten
 • Hagelwitte stranden met palmbomen die wuiven in de wind. Een helderblauwe zee waar koralen en kleurrijke vissen in leven. Klinkt Mauritius niet als een heerlijke onderbreking van het hectische dagelijks leven?
  Nu vanaf € 2.295 p.p.
 • U leert meer over het belang van de suiker in de ontwikkeling van het eiland en kunt het verdedigingsbolwerk Fort Adelaide in de hoofdstad Port Louis bezoeken. Ook zult u onderweg voorbeelden van Creoolse architectuur zien.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Ingrid Hermans, Azië en de Indische Oceaan specialist. U bereikt Ingrid op nr. 073 - 548 20 60.
  Ingrid Hermans
  Expertise: Indonesië, Maleisië, Vietnam, Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Japan, Malediven, Seychellen, Mauritius, La Reunion