Tongole Wilderness Lodge

De Tongole Wilderness Lodge bevindt zich midden in de natuur van Nkhotakota Wildlife Reserve. Het verblijf bestaat uit vier suites en een familiecottage gelegen aan de Bua River. De cottage is voorzien van twee slaapkamers, een lounge en een terras. Alle accommodaties hebben een ensuite badkamer en een traditioneel Afrikaans karakter. Witte, ronde huisjes onder een rieten dak, gedecoreerd met natuurlijke kleuren en materialen. Vanaf uw houten terras heeft u uitzicht over het bos en de rivier waar olifanten komen om te drinken. Overdag gaat u op safari, maakt u wandelingen door de bush, kunt u kanoën of vissen. ’s Avonds geniet u bij terugkomst in de lodge van een uitgebreid viergangendiner onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Reizen Activiteiten
 • Word wakker middenin de wildernis, ga tijdens een safari op zoek naar de ‘Big Five’ en sluit uw reis af op het paradijselijke Likoma Island. In 14 dagen maakt u een avontuurlijke reis door Afrika die u niet snel vergeten zal.
  Nu vanaf € 7.575 p.p.
 • Het water wordt bewoond door meer dan 500 verschillende soorten vissen, waaronder de veelkleurige Cichliden-visjes. Deze bijzondere onderwaterwereld kunt u verkennen tijdens een snorkel- of duikexcursie. Mogelijk vergezelt een van de otters, die op Mumbo...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada