Time + Tide Chinzombo

Net buiten South Luangwa National Park ligt de kleinschalige Chinzombo. De lodge biedt een stijlvol en luxueus verblijf in een prachtige omgeving. De ruim opgezette villa’s met zitgedeelte en aparte slaapkamer liggen in de schaduw van oude bomen aan de Luangwa rivier. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals canvas, riet en hout behouden de villa’s een authentieke safari stijl. Vanaf het houten dek met bad heeft u een schitterend uitzicht op de rivier of geniet op uw veranda met privé zwembad. Voor gezinnen is er de familiesuite met twee slaapkamers. Tijdens uw verblijf zijn er verschillende game drives inbegrepen, zowel overdag als ’s nachts. Ook is het mogelijk om wandelsafari’s te maken, uiteraard onder begeleiding van een ervaren gids. In het seizoen (februari en maart), wanneer de Luangwa rivier haar hoogste peil bereikt, kunt u een bootsafari maken. De maaltijden worden geserveerd in het restaurant dat zich in het hoofdgebouw bevindt. Maar ook dineren onder een heldere sterrenhemel of in uw eigen villa behoren tot de opties. Laat u culinair verwennen door de chef-kok die met lokale ingrediënten heerlijke gerechten bereidt.

Reizen Activiteiten
 • Een combinatie welke niet direct voor de hand ligt, maar daardoor des te meer verrassend! Een pure safari beleving in Zambia met een verblijf in twee wildrijke parken, waarna u al de ervaringen kunt laten bezinken op een uniek eiland in Madagascar, Nosy...
  Nu vanaf € 23.175 p.p.
 • Ontdek vier verschillende natuurgebieden in Zambia, bekend en onbekend. Maak een met jeep- en wandelsafari's in het South Luangwa National Park en ontdek het Lower Zambezi National Park vanaf het water per kano of boot. Bewonder de imposante Victoria...
  Nu vanaf € 18.275 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada