The Vines Resort & Spa

In de mooie Uco vallei, te midden van wijngaarden en met uitzicht op het Andesgebergte, ligt het luxueuze Vines Resort & Spa. In een moderne en elegante ambiance kunt u ontspannen in een prachtige omgeving en genieten van de beste wijnen. U overnacht in een ruime stijlvol ingerichte villa met één of twee slaapkamers. Alle villa’s zijn voorzien van een kitchenette en veranda met ligstoelen. Chef-kok Francis Mallmann creëert smaakvolle regionale specialiteiten, die u kunt proeven in restaurant Siete Fuegos. De maaltijden worden bereid op een open vuur, geïnspireerd op de kooktechniek van Argentijnse gauchos. Vanuit het resort worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunt u de kunst van het wijn maken leren en uw eigen wijn mengen. Of galoppeer op een paard door de wijngaarden onder begeleiding van authentieke Argentijnse gauchos. Ontspan aan het zwembad, tijdens een behandeling in de spa of neem deel aan een yogales. Een ultiem verblijf in één van de bekendste wijnregio’s van Argentinië.

Reizen
 • Levensgenieters kunnen in Argentinië hun hart ophalen met smaakvolle wijnen, culinaire diners, passievolle tango en magnifieke natuur. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan is deze 17-daagse verwenreis u op het lijf geschreven.
  Nu vanaf € 10.225 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.