The Setai Sea of Galilee

Aan de oostzijde van het Meer van Galilea en aan de voet van de Golan Hoogte ligt het luxe villa resort The Setai. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de mooiste bezienswaardigheden die Noord-Israël te bieden heeft. Het hotel bestaat voornamelijk uit villa’s welke een spectaculair uitzicht over het meer hebben. In de Kinneret Villa’s heeft u ook toegang tot uw eigen privé zwembad en hottub. De strakke villa’s zijn ruim en licht ingericht en ook geschikt voor gezinnen. Er is tevens een prachtig infinity zwembad met een weids uitzicht over het meer. In de elegante Lounge Bar Restaurant geniet u van het uitgebreide ontbijt buffet en het diner. 

Reizen
  • Duik in het historische en christelijke verleden van Israël en beleef de hedendaagse cultuur. Na een aantal dagen in Jeruzalem reist u naar het mooie noorden waar u onder andere Nazareth en het meer van Galilea bezoekt. U sluit af in het kosmopolitische...
    Nu vanaf € 10.445 p.p.
  • U zult versteld staan van de afwisseling die Israël u te bieden heeft, Ontdek met deze rondreis de steden in combinatie met de woestijn in het zuiden en de Golan Hoogte in het noorden en verblijf in de beste hotels van het land.
    Nu vanaf € 7.745 p.p.