The Peabody

Dit hotel staat bekend om een wel heel bijzondere traditie. Al decennia lang kunt u dagelijks toeschouwer zijn van de eenden parade van het hotel onder leiding van een eenden meester. In 1933 werden een aantal eenden door de eigenaar, in een jolige bui na de jacht, in de fontein van de lobby geplaatst en sindsdien zijn zij gebleven. The Peabody heeft een rijke historie sinds 1869 die u terugziet in het interieur van het verblijf. De kamers en suites hebben een klassieke inrichting met antieke meubels. Het hotel beschikt over een zwembad en een spa waar u zich kunt overgeven aan een rustgevende behandeling. U dineert in een chic restaurant met gerechten uit de Franse keuken of van uitstekende grillgerechten bij Capriccio Grill. The Peabody is gelegen in het centrum van de muziekstad Memphis niet ver van de levendige Beale Street. In Memphis kunt u ook een bezoek brengen aan Graceland, het vroegere landgoed van rock-‘n-roll legende Elvis Presley.

Reizen
 • Een veertiendaagse reis langs de Mississippi River, door drie verschillende staten in het Diepe Zuiden van Amerika. U doorkruist Tennessee, Mississippi en Louisiana. Een gebied met een grote historische waarde en vol muziek.
  Nu vanaf € 2.995 p.p.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Merel Marks, specialist in Noord-Amerika, Oceanië en Midden-Amerika. U bereikt Merel op nr. 073 - 548 20 60.
  Merel Marks
  Expertise: Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, USA, Costa Rica, Thailand, Maleisië en Dubai.