The Norman

In het levendige Tel Aviv ligt het prachtige boetiekhotel The Norman. Gevestigd in twee historische gebouwen ademt dit hotel een elegantie van de jaren 20. De gebouwen zijn gerestaureerd om de sfeer en grandeur van die periode te behouden. Tussen de twee gebouwen vindt u een verborgen, geurige citrus-tuin. Het hotel blinkt uit in excellente service. Het conciërge-team staat klaar om u te verwelkomen en een onvergetelijk verblijf te bieden. Van luchthaventransfers, restaurant reserveringen tot excursies, het wordt zonder moeite voor u geregeld. Het hotel ligt vlakbij Rothschild Boulevard, in het hart van de stad. De stranden zijn te bereiken op 10 minuten loopafstand. De kamers hebben allemaal een eigen karakter door de hoge plafonds, originele architectuur en lay-out. De meubels zijn op maat gemaakt en het is genieten van de ruime badkamer en het luxueuze linnengoed op bed. The Norman is een oase van luxe, service en stijl.

Reizen
  • Duik in het historische en christelijke verleden van Israël en beleef de hedendaagse cultuur. Na een aantal dagen in Jeruzalem reist u naar het mooie noorden waar u onder andere Nazareth en het meer van Galilea bezoekt. U sluit af in het kosmopolitische...
    Nu vanaf € 10.445 p.p.
  • U zult versteld staan van de afwisseling die Israël u te bieden heeft, Ontdek met deze rondreis de steden in combinatie met de woestijn in het zuiden en de Golan Hoogte in het noorden en verblijf in de beste hotels van het land.
    Nu vanaf € 7.745 p.p.