The Lodge at Uxmal

Deze lodge is omringd door tropisch woud en ligt op korte afstand van de ruïnes van Uxmal. Ook de Pyramid of the Magician en Governor’s Palace liggen niet ver van het verblijf. De lodge beschikt over twee zwembaden, een spa, bar en restaurant. Er zijn verschillende type bungalows met een veranda of terras, waarvan sommige voorzien zijn van een jacuzzi. De bungalows hebben een natuurlijke uitstraling met rieten daken en veel hout. Vanuit een aantal bungalows kijkt u uit op de piramide. Naast de eigen faciliteiten mag u ook gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen hacienda.

Reizen Activiteiten
 • Mexico is een fascinerend land. Tijdens deze autorondreis verkent u interessante steden, prachtige archeologische vindplaatsen zoals Monte Albán en Palenque en is het genieten aan het mooie zandstrand van de Caribische kust.
  Nu vanaf € 5.845 p.p.
 • U wandelt langs de koloniale huizen, over markten en door parken. Een bezoek aan de kathedraal van Mérida mag tijdens uw wandeling niet ontbreken. Dit indrukwekkende bouwwerk uit de zestiende eeuw staat op het levendige centrale plein. Ook de historische...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.