The Lodge at Spruce Peak

Gelegen in de hoofdstad van New England vindt u aan de voet van Mount Mansfield de The Lodge at Spruce Peak. Dit grote resort ligt aan verschillende gondels waarmee u eenvoudig toegang heeft tot de prachtige omgeving. U kunt hier uitstekend skiën, snowboarden en genieten van tal van wintersportactiviteiten. In de zomer kunt u wandelen, mountainbiken, golfen of uw ogen de kost geven met een rit op de tokkelbaan. Het resort beschikt over elegante en moderne kamers, studio's, suites met maximaal drie slaapkamers en een keuken en grotere verblijven voor groepen of families. Met een speciaal kinderprogramma is het resort een prima verblijf voor het hele gezin. Na een dag in de natuur kunt u genieten van een behandeling in de spa, u onderdompelen in het verwarmde zwembad of genieten van een welverdiend diner in het restaurant.

Reizen
 • Historie en prachtige natuur komen samen tijdens deze rondreis die begint en eindigt in de stad Boston. Aan natuur is tijdens deze rondreis geen gebrek, zo komt u onder andere langs Acadia NP, White Mountains en Green Mountains. In de herfst is dit gebied...
  Nu vanaf € 4.975 p.p.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.