Lion Camp

Lion Camp ligt in het noordelijke deel van South Luangwa National Park. U verblijft in een ruime en stijlvol ingerichte suite, gebouwd op een verhoging. De houten vloer in combinatie met rieten dak en canvas geven een typisch Afrikaans safari gevoel. Uw suite is voorzien van alle comfort. Vanaf u privé terras heeft u een prachtig uitzicht op de grasvlakte met een waterstroom. Het water heeft een grote aantrekkingskracht op het wild. Omdat het kamp niet omheind is, kan het wild zich vrij bewegen. De suites zijn door middel van houten loopbruggen verbonden met het centrale gedeelte van Lion Camp. Hier vindt u de eetruimte en het zwembad. Vanuit het kamp maakt u dagelijks twee safari’s in open voertuigen, onder begeleiding van lokale gidsen. Ook is het mogelijk om wandel- en fotosafari’s (afhankelijk van het seizoen) te maken.

Activiteiten
  • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
  • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada