The H Resort Beau Vallon Beach

The H Resort Beau Vallon Beach is een boutique hotel aan de baai van Beau Vallon op het paradijselijke eiland Mahé. Het resort biedt luxe villa’s die de essentie van de Seychellen weergeven. De accommodaties zijn naast de moderne faciliteiten uitgerust met elementen die de authentieke Seychellen reflecteren. Zo stralen de kamers de paradijselijke kalmte van het eiland uit, maar vindt u er ook voldoende luxe en comfort, zoals een espresso machine, een privézwembad en een outdoor regendouche. Bovendien kunt u het strand gemakkelijk vanuit uw villa bereiken. Daarnaast beschikt The H Resort Beau Vallon Beach over diverse restaurants en kunt u heerlijk ontspannen in de luxueuze spa.

Reizen Activiteiten
 • Magisch eilandhoppen op de Seychellen. Strand, mooie duik- en snorkelplekken en groene nationale parken: de Seychellen hebben alle ingrediënten in huis voor een onbezorgde tijd. Geniet van de schoonheid van de drie eilanden Praslin, Denis en Mahé.
  Nu vanaf € 6.875 p.p.
 • De Seychellen zijn de ultieme vakantiebestemming bij uitstek. Luier deze 10 dagen op het strand of verken het tropische binnenland van Mahé. Het is aan u!
  Nu vanaf € 3.195 p.p.
 • Meerdere slaapcabines en badkamers, een keuken en een zithoek bieden ruimte tot 8 personen. U heeft onder andere een snorkel- en visuitrusting en eventueel waterski’s en een wake-board tot uw beschikking. Ook is er een privé kok aan boord, die u verwent...
 • Tussen augustus en november heeft u op de Seychellen de kans om met deze imposante dieren te zwemmen. Een onvergetelijk avontuur voor snorkelaars en duikers!
 • onze specialisten
  Ingrid Hermans, Azië en de Indische Oceaan specialist. U bereikt Ingrid op nr. 073 - 548 20 60.
  Ingrid Hermans
  Expertise: Indonesië, Maleisië, Vietnam, Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Japan, Malediven, Seychellen, Mauritius, La Reunion
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.