The Fiji Orchid

Op slechts een kwartier van de internationale luchthaven van Fiji, Nadi, aan de voet van de Nausori Highlands, maar ook vlak bij Saweni Beach, kunt u zich ontspannen in een van de zes villa's die verspreid liggen in een prachtige orchideeëntuin. De inrichting is een mix van traditioneel en modern, met veel ruimte en leuke details. Dineren doet u bij Raymond's, een restaurant met vers zeebanket en lokale gerechten. Indien u weinig tijd heeft voor uw verblijf op Fiji of uw bezoek combineert met een verblijf of cruise dan is The Fiji Orchid een uitstekende keuze.

Reizen Activiteiten
  • Een unieke combinatiereis waarbij u eerst kunt genieten van de 'City of Sails' en de wijnen op Waiheke Island in Nieuw-Zeeland om er dan nog een schepje bovenop te doen met een verblijf in het tropische Fiji. In Fiji verblijft u eerst aan de Coral Coast...
    Nu vanaf € 6.345 p.p.
  • Niet alleen in het binnenland van het hoofdeiland Viti Levu, maar ook op de meer afgelegen eilanden, leven veel inwoners nog volgens oude tradities. Maak kennis met het dorpshoofd, drink ‘kava’ met de oudsten en geniet van een ‘meke’ dansvoorstelling.