Takwela Camp

Takwela Camp is pas open sinds juli 2019 en is een van de drie kampen in het afgelegen en ongerepte North Luangwa National Park.
Het kamp ligt in een privé concessie daar waar de Luangwa en Mwaleshi Rivier samenkomen. U heeft hier zicht op een kudde nijlpaarden in de rivier. Het kamp biedt u een intieme bushervaring: met slechts vier chalets heeft u exclusief toegang tot 50 km langs de Luangwa rivier. Het kamp heeft de beschikking over een jeep, dus naast de wandelsafari's zijn ook dag- en nachtsafari's per jeep mogelijk. Uw reis naar het kamp is al een beleving op zichzelf. Na een mooie vlucht over het landschap van Souht Luangwa landt u op de airstrip. Er volgt een jeepsafari van 45 minuten en tenslotte een korte kanotocht naar het kamp. Een verblijf in Takwela is perfect te combineren met een verblijf in Mwaleshi Camp waar alleen wandelsafari's mogelijk zijn. U bereikt Takwela vanuit Mwaleshi Camp na een ochtendwandeling van 10 km. Zo geniet u volop van de verschillende vegetatiezones in het park en het vele wild.

Reizen Activiteiten
 • Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard.
  Nu vanaf € 13.575 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada