Tafika Lodge

U verblijft in Tafika Camp, gelegen in het noorden van South Luangwa National Park. Het kamp beschikt over zes ruime chalets, met een openlucht badkamer met douche, en een familiekamer met twee slaapkamers. In Tafika kunt u naast een traditionele safari ook een safari maken na zonsondergang of op een mountainbike. Ook is het mogelijk de omgeving met een klein vliegtuigje vanuit de lucht te bewonderen. In de Luangwa Valleu liggen enkele traditionele huttendorpjes als Mkasanga, waar op kleine schaal landbouw en veeteelt wordt bedreven. U heeft de mogelijkheid dit dorpje te bezoeken en zo meer te leren over de mensen en hun cultuur. De combinatie van dit ruige, ongerepte safarigebied met de authentieke Zambiaanse cultuur, maakt een verblijf in Tafika Camp tot een onvergetelijke ervaring.

Reizen Activiteiten
 • Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard.
  Nu vanaf € 8.275 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada