Summerfields Rose Retreat

Summerfields River Lodge & Rose Spa is een perfecte plek waar u heerlijk tot rust komt. De lodge ligt op een madamia-, granadilla- en litchi farm. U kunt genieten van gourmetdiners, met groenten uit eigen tuin. Er zijn diverse spabehandelingen en er is een rozenkwekerij. Rozen zijn dan ook een terugkerend thema in dit verblijf. De lodge bestaat uit twaalf luxe tenten die onder de Tamboti- en Jackelberrybomen liggen. Vanuit uw tent hoort u de 'muziek van de natuur', ookwel het geluid van het water en de nijlpaarden. U kunt diverse badmenu's reserveren, om na afloop van het diner lekker te kunnen ontspannen.

Reizen Activiteiten
 • In 22 dagen kunt u veel van Zuid-Afrika's hoogtepunten zien. U kunt zowel de safariparken in het binnenland als Kaapstad bezoeken. Ook geniet u van de natuur en de lekkernijen in de Wijnlanden.
  Nu vanaf € 8.375 p.p.
 • De ranger geeft uitleg over de planten en wilde dieren en hoe ermee om te gaan; sluipend door de wildernis is hij altijd op zijn hoede. Op pad voel je je kwetsbaar en één met de natuur tegelijk. Een onvergetelijke ervaring.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.