Soneva Fushi

Een van de meest luxe resorts van de Malediven, in Robinson Crusoe stijl, is gelegen op het eiland Kunfunadhoo. De bungalows van Soneva Fushi liggen verspreid over het strand en verstopt tussen de tropische palmen. Bij iedere accommodatie staan twee fietsen paraat die u gedurende uw verblijf kunt gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld naar het restaurant fietst komt u kleine kameleons en krabbetjes tegen die hun weg zoeken over het eiland. Watersportliefhebbers kunnen bij de duikschool terecht waar dagelijks diverse watersportactiviteiten aangeboden worden. Wat Soneva Fushi mede zo bijzonder maakt, is dat het een UNESCO biosfeergebied is. Een regio waarin de relatie tussen de mens en zijn omgeving centraal staat ter bescherming van het milieu en het behoud van de natuur. Het resort genereert eigen elektriciteit via zonne-energie, gebruikt enkel en alleen natuurlijke bouwmaterialen, maakt geen gebruik van plastic, is zelfvoorzienend in water en recyclet ook nog eens 80% van al het afval. Hiermee zorgt Soneva Fushi ervoor dat u niet alleen nu kunt genieten van de prachtige Malediven, maar ook ver in de toekomst.

Activiteiten
 • Zij kunnen zich vergapen aan de bijzondere koralen, kleurrijke vissen en adembenemende rotsformaties. Veel eilanden beschikken over een 'huisrif', hier kunt u vaak gewoon vanaf het strand gaan duiken of snorkelen. Op andere eilanden is een boottocht naar...
 • Het is een bijzondere ervaring om vanaf zee op te stijgen en vervolgens laag vliegend vanuit de lucht de eilanden onder u te zien.
 • De kans is groot dat de dolfijnen om de boot heen zullen tuimelen en spelen op de golven. Een prachtig gezicht!
 • Maak uw vakantie compleet door het reserveren van een heerlijke behandeling in het beautycentrum van uw resort. U heeft hier de keuze uit diverse behandelingen, zoals massages of gezichtsverzorging.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica