Somalisa Expeditions

Somalisa Expeditions is een exacte replica van het originele Somalisa Camp en biedt een authentiek verblijf om het Hwange National Park te ervaren. Het kamp ligt in het hart van het park tussen de acacia bomen met uitzicht op een vlakte welke afhankelijk van het seizoen gevuld is met water.  

De centrale ruimte van het kamp bestaat uit een lounge en een eethoek op een verhoogd terras aan een zwembad. Dit zwembad wordt regelmatig door dorstige olifanten bezocht. De waterplaats vlakbij wordt weer gebruikt als modderbad en ontmoetingsplaats van olifanten. Dichterbij olifianten zult u niet komen. 
 
Elke Meru Style tent heeft een eigen badkamer met badkuip en een eigen terrasRust uit in uw stoel en laat de natuur tot u komen. 
 
Een gekwalificeerde en gepassioneerde gids deelt zijn kennis en liefd voor de bush met u tijdens de game drives (ook ‘s avonds) en wandelingen.  

Geniet van de verhalen rond het vuur na het diner en de magische sterrenhemel. Een verblijf in Somalisa Expeditions staat voor avontuur, comfort en close encounters met de reuzen van Hwange. 

Reizen Activiteiten
 • Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere en luxe tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!
  Nu vanaf € 5.495 p.p.
 • Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari...
  Nu vanaf € 6.045 p.p.
 • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
 • Het Matobo National Park is onderdeel van de Matobo Hills die een gebied van maar liefst 3100 km2 in beslag nemen. Het gebied is uitgeroepen tot World Heritage Site door UNESCO vanwege de unieke granieten rotsformaties die soms op elkaar lijken te balanceren,...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada