Somalisa Camp

Somalisa Camp is een kleinschalige safarilodge in het hart van Hwange National Park. Het ligt in de schaduw van eeuwenoude acacia bomen in de Somalisa concessie en biedt uitzicht op de vlaktes van Kennedy Vlei, een fossiele rivier. 

Hwange staat bekend om de vele ollifantenIn de droge maanden wordt het kamp dagelijks door honderden olifanten bezocht die zich tegoed doen aan het water in de zogenaamde olifantenpoel. Vanaf een ligstoel genieten van de dieren die op een steenworp afstand aan het badderen zijn is een hoogtepunt van uw verblijf. 

De ruime tenten zijn in een eigentijdse safaristijl ingericht en bieden alle bonodigde comfort. De houtkachel zorgt voor warmte in de koude wintermaanden en vloer airconditioning voor verkoeling in de hete zomerIn de badkamer staat een koperen bad. Ook is er een binnen- en buitendouche. 

Onder de magische sterrenhemel rondom het kampvuur geniet u met de andere gasten van een smakelijk 3-gangen diner inclusief uitstekende wijnen.  

In de souvenirshop worden producten verkocht die door weduwen uit de omgeving zijn gemaakt.  

Dagelijks gaat u op pad voor een begeleide wandelingen, een game drive of nachtsafari. Allemaal onder leiding van gekwalificeerde en gepassioneerde gidsen die hun kennis en liefde voor de bush dolgraag met u delen.  

Reizen Activiteiten
 • Zimbabwe is een ongerepte safaribestemming met veel wildleven en afwisselende landschappen. Ervaar dit land tijdens deze 11-daagse reis waarin de activiteiten al net zo gevarieerd zijn als het land. Van gamedrive in het Hwange National Park, kano- of...
  Nu vanaf € 7.345 p.p.
 • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
 • Het Matobo National Park is onderdeel van de Matobo Hills die een gebied van maar liefst 3100 km2 in beslag nemen. Het gebied is uitgeroepen tot World Heritage Site door UNESCO vanwege de unieke granieten rotsformaties die soms op elkaar lijken te balanceren,...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada