Sofitel Buenos Aires

Het Sofitel Buenos Aires ligt in de sfeervolle wijk Retiro in het centrum van Buenos Aires. Dit hotel is een prima uitvalsbasis om de vele bezienswaardigheden van de stad te verkennen. Het klassieke gebouw met lichttoren stamt uit 1929 en is prachtig gerestaureerd. De neoklassieke stijl van het gebouw combineert goed met de art-decostijl van het interieur. De kamers zijn stijlvol ingericht en stralen rust uit. De badkamer is ruim en voorzien van een aparte douche en een bad.

Activiteiten
 • Tijdens de tocht worden de grote wegen zo veel mogelijk vermeden. U rijdt door parken, langs prachtige monumentale gebouwen en langs lokale winkels. U kunt kiezen uit verschillende rustige fietsroutes.
 • Ga zitten op een terras en kijk naar de dansers op straat, bezoek een speciale show of volg zelf een aantal lessen om kennis te maken met deze passionele dansvorm.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.