Skylodge Adventure Suites

Slapen onder de sterrenhemel, in een doorzichtige ruimte boven de mystieke Heilige Vallei... Bij Skylodge Adventure Suites krijgt u een overnachting waarbij u slaapt in capsules die zijn bevestigd aan het hoge Andes gebergte. De Suites zijn alleen via een 400 meter beklimming te bereiken. Er wordt een veilige en onvergetelijke ervaring gegarandeerd.  Eenmaal aangekomen in uw Suite kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Heilige Vallei. De capsules bestaan uit comfortabele bedden, een eetgedeelte en een privé badkamer. In de avond ontvangt u een heerlijk diner, geserveerd met wijn. Vervolgens gaat u slapen in de meest unieke locatie, u zult zich verbazen hoe rustig het is. Voordat u de volgende dag Skylodge weer verlaat, staat er een ontbijt klaar. De echte waaghalzen kunnen ook door middel van ziplines afdalen. Kijk terug op een onvergetelijke ervaring.

Activiteiten
 • Op de markt van Pisac, die op zondag het grootst is, komt de lokale bevolking uit de wijde omtrek bijeen om hun gewassen en handwerkproducten te verhandelen. Vanuit Pisac kunt u een wandeling maken naar de oude ruïnes vanwaar u een prachtig uitzicht heeft...
 • Bijzonder zijn de Urosindianen die tot op de dag van vandaag op handgemaakte rieten eilanden wonen. Ook bezoekt u het eiland Amantani, dat bewoond wordt door indianen die nog leven volgens oude tradities en leven van de landbouw en veeteelt. Men draagt...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.