Shinta Mani Shack

The Shinta Mani Shack is een luxe boetiekresort in de lommerrijke Franse wijk tussen de koninklijke tuinen en de sfeervolle, oude markt. De comfortabele kamers van het resort zijn voorzien van een verrassende ‘Bensley-twist’. De invloeden van Bensley zijn goed zichtbaar in uw kamer door de gespiegelde muur, het ijzeren bed en de handgemaakte verlichtingsarmaturen. Geniet van het uitzicht over het zwembad vanaf uw balkon of verblijf in de kamer met directe toegang tot het zwembad en de tropische tuinen. Shinta Mani Shack biedt een ongelooflijke keuze aan culinaire hoogstandjes om aan al uw wensen te voldoen. De vijf restaurants en bars van het hotel gebruiken alleen de meest verse en biologische ingrediënten om zelfs de echte fijnproevers te verrassen. Dompel uzelf na een intensieve dag onder in de sereniteit van de Shinta Mani Spa. Of het nu gaat om een ontspannende massage, een rustgevende lichaamsbehandeling of een van onze voedende gezichtsbehandelingen, uw ervaring in de Shinta Mani Spa zal altijd onvergetelijk zijn.

Reizen
 • Laat u verrassen door de vele facetten van Cambodja. Vaar over de Mekong-rivier en het Tonlé Sap meer, maak kennis met de lokale bevolking in de traditionele dorpjes en bezoek de steden Siem Reap, Battambang en Phnom Penh. Natuurlijk ontbreekt een bezoek...
  Nu vanaf € 4.125 p.p.
 • In 22 dagen maakt u een prachtige reis door Vietnam en Cambodja. Maak een cruise door sprookjesachtig Halong Bay, vaar door de Mekong Delta en bewonder de mysterieuze tempels van Angkor.
  Nu vanaf € 4.625 p.p.
 • Maak in slechts 9 dagen kennis met de hoogtepunten van Cambodja! Bewonder Angkor Wat tijdens zonsondergang, vaar over het grote Tonlé Sap meer, bezoek het koloniale Battambang en sluit uw reis af in de hoofdstad van Cambodja; Phnom Penh.
  Nu vanaf € 2.945 p.p.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Chloë Massar, Latijns-Amerika, Azië & Oceanië specialist. U bereikt Chloë op nr. 073 - 548 20 60.
  Chloë Massar
  Expertise: Australië, Bolivia, Borneo, Cambodja, Canada, Colombia, Ecuador, Filipijnen, Galápagos eilanden, Indonesië, Laos, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland & Peru.