Sarova Lion Hill Game Lodge

Vanuit Sarova Lion Hill Lodge kijkt u uit over Lake Nakuru, die jaarlijks duizenden flamingo’s aantrekt. De lodge is gelegen op de helling van Lion Hill in Lake Nakuru National Park. Dit park heeft een rijke flora en fauna en biedt huis aan honderden vogelsoorten. Tijdens een safari heeft u onder andere kans om leeuwen, luipaarden, zebra’s, giraffen de bedreigde witte neushoorn te spotten. De lodge bestaat uit chalets met ensuite badkamer en een eigen patio. Ook zijn er bruidssuites en accommodaties met meerdere slaapkamers. De lodge is met speciale activiteiten voor kinderen geschikt voor families. In het zwembad of de massageruimte kunt u heerlijk ontspannen na een dag safari.

Reizen Activiteiten
 • Kenia is een uitstekende safaribestemming. U maakt game drives in diverse nationale parken, waaronder het beroemde Masai Mara. Tot slot verblijft u enkele dagen aan het strand om de reis ontspannen te eindigen.
  Nu vanaf € 4.495 p.p.
 • Samen met de Laikipiak Maasai gidsen trekt u er met kamelen op uit om kennis te nemen van het wild, de sporen en planten en de wijze waarop de Maasai in de natuur leven.
 • Zij hoeden hun kuddes het hele jaar door naar voedsel- en waterrijke gebieden. Tijdens een bezoek aan een van deze stammen leert u meer over hun levenswijze en over de manier waarop zij in en van de natuur leven. Een leerzame ervaring!
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Kenia, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada