Sapi Explorers

Het Mana Pools National Park en de naburige privé-concessie Sapi maken deel uit van het UNESCO-werelderfgoed. Great Plains Conservation beheert de Sapi concessie. Voorheen was Sapi een jachtgebied, maar Great Plains heeft het reservaat omgevormd tot een fotografisch safarireservaat. Mana Pools en Sapi hebben samen 337.600 hectare beschermd wildernisgebied en staan bekend als één van de mooiste wildernissen in heel Afrika. 

Sapi Explorers ligt op een prachtige locatie aan de Zambezi rivier op de grens van Mana Pools en de Sapi concessie. De omgeving bestaat uit graslanden en bossen met mahonie-, ebben-, baobab- en vijgenbomenHier ervaart u een sfeer die doet denken aan de oude Afrikaanse ontdekkingsreizigers en de romantiek van weleer. Tegelijkertijd zijn avontuur, ontdekking en natuurbescherming een essentieel onderdeel van het verblijf. 

De sfeervolle canvas tenten ademen de ambiance van de safari expedities van weleer en zijn comfortabel en bescheiden tegelijk. Elke sfeervolle canvas safari tenten bieden een ruim slaapgedeelte, een klein zitje, een bureau en een comfortabele badkamer. De voorzijde van de tent is voorzien van een schaduwrijke veranda op een steenworp afstand van de Zambezi rivier. 

Vanuit het kamp gaat u op avontuurPer kano en boot verkent u de machtige Zambezi rivier, maar uiteraard staan er ook game drives met open landrovers en wandelingen op het programma. 

Het centrale deel van het kamp bestaat uit een grote tent waarin zich zowel de lounge als de bar en het eetgedeelte bevindenSapi Explorers Camp biedt u een avontuurlijke bescheidenheid en 1e klas ambiance en service. 

Reizen Activiteiten
 • Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze luxe 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari...
  Nu vanaf € 9.345 p.p.
 • In een rustig tempo peddelt u over de rivier, terwijl de mooie omgeving van de Zambezi rivier aan u voorbijtrekt. Aan de waterrand ziet u vele krokodillen, nijlpaarden en vogels en aan de oevers komen leeuwen, buffels, olifanten en wilde honden bijeen...
 • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada