Sanctuary Kusini

In het afgelegen zuidelijke deel van de Serengeti liggen de tenten van Sanctuary Kusini. Onder de schaduw van de acacia's en tussen de rotsen geniet u hier van veel privacy. Het kamp bevindt zich op de beroemde migratieroute van de wildebeesten en biedt door de rotsachtige omgeving goede mogelijkheden op het spotten van jachtluipaarden. U verblijft in een ruime tent met ensuite badkamer en een houten veranda. Vanaf uw veranda heeft u uitzicht over de lager gelegen vlaktes waar zebra's, buffels en leeuwen zich regelmatig laten zien. De grote rots achter het verblijf is een prachtige plek om te genieten van het uitzicht en een drankje bij zonsondergang.

Activiteiten
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika