Saffron & Blue

Saffron & Blue is een kleine boutique villa met slechts vier verschillende suites. De suites hebben ieder een eigen kleurthema en een modern interieur. Ze zijn voorzien van een ensuite badkamer met een regendouche en eventueel een eigen buitenjacuzzi met uitzicht over zee. Saffron & Blue is gelegen in het kustplaatsje Kosgoda, op slechts enkele minuten van het beschermde schildpaddenverblijf. De villa ligt binnen een tropische tuin, is voorzien van een zwembad en meerdere gemeenschappelijke ruimtes, zowel binnen als buiten. Het restaurant biedt een brede variatie aan gerechten uit zowel de Westerse, Oosterse als Sri Lankaanse keuken.

Activiteiten
 • U ziet verschillende kleurrijke vogels en dorpelingen die baden in deze rivier. Vanaf het strand kunt u genieten van een spectaculaire zonsondergang. Aansluitend heeft u een lokale BBQ, in gezelschap van mensen uit het dorp. Eet smakelijk!
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië en Caribbean specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba en Bonaire
 • onze specialisten
  Femke van Trijen, specialist in Oceanië, Azië, Afrika en Europa. U bereikt Femke op nr. 073 - 548 20 60.
  Femke van Trijen
  Expertise: Nieuw-Zeeland, Myanmar, Thailand, Maleisië, Sri Lanka, Tanzania, Kenia en Lapland.