Ruckomechi Camp

Het Ruckomechi Camp ligt aan de westelijke grens van Mana Pools National Park in een groot privégebied. Het kamp ligt verscholen tussen de bomen en biedt mooi uitzicht op de rivier en bergen aan de overkant. Het kamp beschikt over luxueuze tenten, waaronder een familietent, met ensuite badkamer gelegen aan de Zambezi River. Het interieur is stijlvol modern met veel neutrale tinten. Een natuurstenen muur scheidt het slaapgedeelte van de ensuite badkamer. Houten meubilair en Afrikaanse vloerkleden maken het geheel af. Dankzij het grote aantal ramen zijn de tenten licht en luchtig. Houten wandelpaden verbinden de tenten met het hoofdgedeelte van het kamp. Hier bevindt zich de lounge, bar, eetruimte en terras met plungepool. Bijzondere ervaringen doet u op in het bad met uitzicht en in het romantische Star Bed bij een drukbezochte waterplaats. Naast een 4 wheel drive safari kunt u een tocht maken per kano of boot over de rivier. Onderweg ziet u krokodillen en nijlpaarden in het water en leeuwen, buffels en olifanten op het land.

Activiteiten
  • In een rustig tempo peddelt u over de rivier, terwijl de mooie omgeving van de Zambezi rivier aan u voorbijtrekt. Aan de waterrand ziet u vele krokodillen, nijlpaarden en vogels en aan de oevers komen leeuwen, buffels, olifanten en wilde honden bijeen...
  • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada