Roving Bushtops

Een compacte trailer vormt de basis van Roving Bushtops, een volledig functionele, ultra luxe tentkamp die de stoutste verwachtingen overtreft. Een king-size bed, hot tub en ‘flushable’ toilet zijn slechts enkele voorbeelden van uw faciliteiten. Vanuit uw luxe tent geniet u van directe toegang tot dieren in het wild en de Afrikaanse bush. De mobiele safaritenten worden 2 keer per jaar verplaatst. De basis van Roving Bushtops ligt in het hart van Serengeti midden in de Seronera-vallei. De uitstekende locatie biedt niet alleen het hele jaar door fenomenale safarimogelijkheden maar rond november en december kunt u de ‘Grote Trek’ bewonderen op een halve of hele dag gamedrive voordat ze de noordelijke Serengeti bereiken. Rond januari volgt Roving Bushtops de migratie naar het zuiden naar Kusini, waar het tentenkamp ongeveer drie maanden blijft staan. Rond april keert het kamp terug naar centraal-Serengeti om de kudde te ontvangen voordat ze de wereldberoemde rivier oversteken. Het concept laat de nostalgische pioniersgeest van vroegere ontdekkingsreizigers herleven, maar voegt hier modern comfort en hedendaagse geneugten aan toe.

Reizen Activiteiten
 • Ontdek de Bushtops in Kenia en Tanzania, de luxe safaritenten liggen midden in de natuur waardoor u getuige kunt zijn van de indrukwekkende 'Grote Trek' van de gnoe's en zebra's. Verken het Masai Mara Game Reserve en vlieg vervolgens naar uw tentenkamp...
  Nu vanaf € 8.195 p.p.
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika