Ritz Carlton Santiago

Santiago bevindt zich tussen de oceaan en de besneeuwde bergtoppen van de Andes Mountains. In het hart van de moderne wijk El Golf ligt het Ritz Carlton hotel. U verblijft in een kamer of suite met grote ramen en een marmeren badkamer met douche én bad. Het elegante interieur beschikt met klassieke meubels over een victoriaanse stijl. Suites bieden meer ruimte met een eigen woonkamer en eetruimte. In het hotel kunt u ontspannen in de spa, jacuzzi en het zwembad of uw conditie op peil houden in de gym. Ook is er een bar, lounge en restaurant Estro, dat gerechten serveert bereid uit lokale en organische producten. Het hotel ligt buiten de drukte van het centrum op korte afstand van winkels en restaurants. In de omgeving van Santiago liggen verschillende wijnregio’s waar u een bezoek kunt brengen aan uitgestrekte wijngaarden en authentieke Chileense wijnhuizen.

Activiteiten
 • Tijdens een kookworkshop bezoekt u eerst de oude Providencia Market. Hier leert u meer over de bijzondere ingrediënten van de Chileense keuken. Met deze ingrediënten gaat u zelf aan de slag. Onder leiding van een ervaren chef leert u de gerechten te bereiden...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Mexico, Cuba, Brazilië, Argentinië, Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Galapagoseilanden, Spitsbergen en cruises