Refugio de Ilha

Refúgio da Ilha ligt aan de oever van de Salobra rivier op een eiland van 4000 hectare. De kleinschalige lodge beschikt over zeven kamers die zijn voorzien van airconditioning, ventilator en privébadkamer. De accommodatie heeft een persoonlijk karakter en is in de stijl van een typisch landhuis gebouwd. Alle activiteiten die u hier kunt ondernemen zijn erop gericht om de lokale flora, fauna te bewonderen. Dit kan zowel te voet als te paard, per kano en per 4x4-drive. Alle maaltijden en activiteiten zijn inbegrepen bij het verblijf. De excursies die u onderneemt zijn flexibel invulbaar, u kunt dus ter plaatse beslissen wat u wilt gaan doen.

Reizen Activiteiten
 • Verken Brazilië per huurauto. Naast de Pantanal, ontdekt u ook de mooie blauwe lagunes, witte stranden en kleurrijke koraalriffen aan de Oostkust om vervolgens af te sluiten in het kleurrijke Salvador de Bahia.
  Nu vanaf € 5.695 p.p.
 • In de omgeving van Bonito kunt u namelijk snorkelen in de Sucuri Rivier. Na een wandeling door de jungle neemt u, beschermd door een wetsuit, een duik in deze tropische rivier. In het heldere water vol felgekleurde vissen zult u zich in een groot aquarium...
 • Uw gids zal u langs talloze hoogtepunten van de 17e en 18e eeuwse barokarchitectuur voeren. U loopt door nauwe straten en langs oude, kleurrijke huizen. Hoogtepunten zijn het Praça da Sé en de São Francisco kerk.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba