Refugio Amazonas Lodge

Diep in het regenwoud bevindt zich het Tambopata Nature Reserve, waar de Refugio Amazonas Lodge afgelegen ligt. De regenwoud-lodge is gebouwd met gebruik van natuurlijke materialen als hout, klei en palmbomen. Deze eco-lodge bestaat uit een 32 geschakelde kamers, een grote eetzaal en een ontspanningsruimte met hangmatten. Na een dag vol jungle-ontdekkingen kunt u ook ontspannen met een massage. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van eigen badkamer met koud water en sommige hebben een hangmat. De locatie van de Refugio is ideaal voor het maken van excursies in de jungle. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen door het aanbod van een verscheidenheid van activiteiten. Er is geen elektriciteit, dus een goede zaklamp is aan te raden. Wel is er een generator die in de avond aangezet wordt.

Reizen Activiteiten
 • Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, bezoek Machu Picchu, vaar over het Titicacameer en verblijf in het Amazonegebied. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis.
  Nu vanaf € 5.995 p.p.
 • U start uw cruise in Iquitos, een charmante Peruaanse stad die alleen bereikt kan worden per lucht of water. Naast de fantastische natuur en de vele wilde dieren maakt u onderweg kennis met verschillende lokale dorpjes langs de rivier. Ook al bent u in...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.