Quinta Real Oaxaca

Dit oorspronkelijke klooster uit 1576 doet nu dienst als hotel in het historische centrum van Oaxaca. Vlakbij Santo Domingo Cultural Center, winkels, musea en restaurants heeft dit hotel een uitstekende locatie. Het klooster is later gerestaureerd waarbij authentieke elementen als de tegelvloer en fresco’s bewaard zijn gebleven. Er zijn vijf type suites, alle in koloniale sfeer, met uitzicht op de tuin, de patio’s of de historische straten van Oaxaca. Er is een bar, zwembad en een restaurant dat is opgedeeld in vier secties met elk een eigen stijl en uitzicht. Na een dag in de drukte van de stad is dit klooster en haar tuin een serene plek om weer even tot rust te komen.

Reizen
  • Mexico is een fascinerend land. Tijdens deze autorondreis verkent u interessante steden, prachtige archeologische vindplaatsen zoals Monte Albán en Palenque en is het genieten aan het mooie zandstrand van de Caribische kust.
    Nu vanaf € 5.845 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.