Posada Los Mimbres

Posada Los Mimbres is van oorsprong een Welshe boerderij. Het ligt enkele kilometers buiten het dorpje Gaiman aan de Chubutrivier. Deze sfeervolle posada is in de 19e eeuw gebouwd en ingericht met authentieke meubels passend bij de stijl van het gebouw. In de comfortabele eetkamer geniet u van de warme openhaard en in de leeskamer komt u van alles te weten over de geschiedenis van het gebied. Bovendien heerst er een erg persoonlijke sfeer in de posada en doet uw gastvrouw er alles aan om u zich volledig thuis te laten voelen.

Reizen
 • Maak kennis met indrukwekkend Argentinië. Van Buenos Aires reist u via het faunarijke Valdés Schiereiland naar het zuidelijkste puntje van Argentinië, Vuurland. Via de ijsschotsen en gletsjers van Patagonië en het bergachtige merendistrict keert u terug...
  Nu vanaf € 10.295 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.