Porto Preguiças Resort

Porto Preguiças Resort is de enige accommodatie in de regio en bevindt zich aan de oevers van de Preguiças rivier. De accommodatie is gebouwd in perfecte harmonie met de natuur en ieder detail creëert een gevoel van charme en rust. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar voorzien van het benodigde comfort. Geniet van een smaakvol diner in het sfeervolle restaurant of neem een verfrissende duik in het zwembad en kom tot rust in de weelderige tuinen. 

Reizen
 • Treed buiten de begaande paden en ga op ontdekking in de onbekendere natuurparken van Brazilië en sluit af op de mooiste stranden van Fernando de Noronha, een Braziliaanse archipel in de Atlantische Oceaan en onderdeel van de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
  Nu vanaf € 6.295 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba