Paradisius Rio de Oro

Aan de kust van Playa Esmeralda, op ca een uurtje rijden van de luchthaven van Holguin, ligt Paradisus Rio de Oro. Dit adults-only resort biedt een fijne uitvalsbasis voor uw strandverblijf. Op het resort kunt u genieten van verschillende restaurants. Zo geniet u van eenvoudige tot de meest verfijnde gerechten uit verschillende keukens. Naast culinaire opties biedt het hotel ook genoeg mogelijkheden om sportief te zijn of ultiem te relaxen in de Oro Yhi Spa. In het Royal Service gedeelte van het hotel heeft u een exclusieve en gepersonaliseerde service en ruimere kamers.  

Reizen
 • Ontdek Cuba met een huurauto van West naar Oost en bezoek naast de hoogtepunten van Havana en Trinidad ook de minder bezochte plaatsen als Santiago de Cuba en Baracoa.
  Nu vanaf € 4.820 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba