One&Only Gorilla's Nest

Sinds 2019 is de One & Only keten een prachtig resort rijker met het One & Only Gorilla's Nest bij Volcanoes National Park aan de uitlopers van de Virunga vulkaan.

De 21 kamers, bestaande uit 14 kamers met één of twee slaapkamers en 3 suites, zijn allen prachtig ontworpen met een moderne en toch Afrikaanse sfeer en in natuurlijke tinten, aangevuld met de kenmerkende Rwandese zwart-witte imigongo patronen. De kamers en suites zijn gebouwd op houten palen tussen eucalyptusbomen. Vanaf uw veranda kijkt u uit op het prachtige landschap.

Uiteraard mag een trekking op zoek naar de gorilla's niet ontbreken aan uw verblijf. Maar daarnaast kunt u in het Experience Centre terecht voor het boeken van verschillende activiteiten die rondom het resort worden uitgevoerd, zoals een koffieproeverij met de barista van het resort, een yogales op één van de terrassen, een fietstocht naar een lokale gemeenschap of een fotografie les.

In Club One is een fitnessruimte, verwarmd zwembad en een sauna. Of wat dacht u van een holistische spa behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van plantaardige Afrikaanse ingredienten om lichaam, geest en ziel te harmoniseren? Het resort gebruikt hiervoor het duurzame en natuurlijke huidverzorgingsmerk Terres d'Afrique, Drie spabehandelingen, Essence of Rose, Forest Coffee en Coconut, worden alleen hier in Gorilla's Nest aangeboden.

Chefkok Bryan English en zijn team bereiden overheelijke maaltijden van lokale en biologische ingrediënten. De maaltijden nuttigt u binnen of buiten in restaurant Nest. Overdag kunt u voor de lichtere maaltijden terecht in de Pool Bar en voor een cockail in de Nest Bar.

One & Only belooft u unieke ervaringen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada