Olive Grove Guesthouse

U verblijft hier in het gezellige en intieme guesthouse Olive Grove met slechts elf kamers. Het guesthouse ligt in een rustige wijk vlakbij het centrum van Windhoek. De lounge is smaakvol ingericht en beschikt over een open haard. De kamers zijn eenvoudig en elegant ingericht en beschikken over een ruime veranda met tafels en stoelen. In de rustige tuin ligt een zwembad.

Reizen Activiteiten
 • Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 14 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten als de rode Sossusvlei, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland.
  Nu vanaf € 9.995 p.p.
 • In de vroege ochtend glijdt u over het magnifieke landschap en geniet u bij zonsopgang van een 360-graden uitzicht over de Namib Desert. Een champagneontbijt vormt een mooie afsluiting.
 • Tijdens een boottocht gaat u op zoek naar deze speelse dieren. Met een beetje geluk ziet u ook zeeschildpadden en walvissen.
 • De tour bevat prachtige uitzichten over de stad vanaf het Schwerinsburg Castle en de Water Tower Hill. Bewonder de architectuur van de Christ Church en de kleuren en geuren van de overheidstuinen bij het paleis. Tijdens een bezoek aan het Soldiers Memorial...
 • Met meer dan elf jaar ervaring hebben de instructeurs de beste tips en technieken die je nodig hebt tijdens een rit door het woeste Namibië. U leert niet alleen over de beste technieken en de verschillende ondergronden waar u mee te maken kunt krijgen,...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.