Ole Serai Luxury Camp - Moru Kopjes

Temidden van het wereldberoemde Serengeti nationale park, ingeklemd tussen de Ronai en Nyaroboro heuvels vindt u het Ole Serai Luxury Camp. Nabij kabbelt de Mbalageti/Seronera rivier wat zorgt voor een scala aan dieren, waaronder de big five, die gedurende de dag van en naar de rivier trekken voor hun dagelijkse dorstlessing. Vanuit het camp zult u zeker een aantal grotere en kleinere dieren zien maar het echte avontuur begint met een game drive waarbij u samen met uw ranger op zoek gaat naar de dieren. Het is tevens mogelijk om een wandelsafari te maken waarbij niet alleen aandacht is voor de grotere dieren maar juist voor de bijzondere flora en fauna in dit specifieke gebied. Uw kamer mag dan wel een tent heten maar doet alles behalve onder voor een luxe hotelkamer. Een ruim en comfortabel bed, grote fauteuils, ruime badkamer en een eigen terras met panoramisch uitzicht. Een bijkomend voordeel is dat vanwege het tentdoek u de geluiden van de Afrikaanse bush om u heen hoort. Wees welkom want alles is hier hakuna matata (geen enkel probleem)!

Activiteiten
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika